Close

Pogoji uporabe

Odgovornost

Vse informacije in gradiva na tej spletni strani so informativne narave.

Ekipa razno.si se bo trudila za optimalno delovanje spletne strani, vendar ne prevzemamo nikakršnih odgovornosti in garancij za nemoteno uporabo. Vsi uporabniki uporabljajo to spletno stran na lastno odgovornost. razno.si, kakor tudi katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri izdelavi te spletne strani ali če sodeluje pri nadgradnji in novih gradivih, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi nastala iz dostopa ali uporabe informacij in gradiv na tej spletni strani kakor tudi ne za morebitne napake ali pomanjkljivosti v vsebini.

Razno.si tudi ne more biti odgovorna za kakršno koli škodo (vključno s tisto, ki jih povzročijo virusi), računalniške opreme ali katerekoli koli programske opreme, s katero je mogoče dostopati do te spletne strani, zaradi obiska ali kakršnekoli uporabe le te. Razno.si se trudi za pravilnost podatkov na tej spletni strani, vendar ne prevzema nikakršne odgovornosti o njihovi pravilnosti ali popolnosti.

Uporaba informacij in gradiv

Informacije in gradiva, ki so prikazana na tej spletni strani, lahko prenesete s spleta za vašo osebno domačo rabo, ne smete pa v nobenem primeru spreminjati avtorskih pravic, niti obvestil o pravicah intelektualne lastnine ali obvestil o drugih pravicah.

Dovoljeno je nalaganje in tiskanje informacij in gradiv z namenom ogledovanja in branja za nekomercialne namene. Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, ponovno spreminjanje in objavljanje informacij in gradiv s te spletne strani ali njihovo pošiljanje po pošti ter publiciranje na kakršenkoli drug način brez predhodnega pisnega dovoljenja, je prepovedano.

Razno.si ne odgovarja za obliko in vsebino spletnih strani, ki so na kakršenkoli način povezane z razno.si.

Za obisk in uporabo povezanih spletnih strani je odgovornost razno.si za vse primere izključena.

Ves material na spletnih straneh je avtorsko delo in intelektualna lastnina avtorjev razno.si.

Kakršnokoli kopiranje in (ali) kakršnokoli reproduciranje te spletne strani, delov te spletne strani ali kateregakoli gradiva na tej spletni strani, brez pisnega dovoljenja avtorjev ni dovoljeno.

Stran uporabljate na lastno odgovornost.

Ne prevzemamo odgovornosti za vsebino in resničnost objavljenih informacij.

Pridržujemo si pravico, da lahko kadarkoli spremenimo pogoje poslovanja.

Varstvo podatkov

Zbiramo in varujemo samo podatke, ki nam jih posredujete sami. Vaših podatkov ne pošiljamo tretjim osebam. Pridržujemo si pravico, da to obvestilo lahko kadarkoli spremenimo. Omenjeni pogoji in vse spremembe so za obiskovalce te spletne strani zavezujoče, zato priporočamo, da jih v primeru uporabe te spletne strani spremljate.

Z obiskom in uporabo razno.si se strinjate s pogoji, ki so tu navedeni in se tudi strinjate, da ste z njimi seznanjeni.

V primeru, da se s pogoji ne strinjate, vas vljudno prosimo, da te spletne strani več ne obiskujete niti uporabljate.

© 2024 Razno.si. Vse pravice pridržane. | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.