Elektro omarice za krmiljenje in regulacijo klima naprav ter toplotnih in hladilnih podpostaj in razsvetljave

Načrtovanje sodobnih tehnoloških stavb zahteva veliko dela pri inštalacijah, saj je potrebno poskrbeti, da bodo vsi avtomatični sistemi povezani s centralnim nadzorom in ožičeni v skladu z vsemi tehnološkimi in varnostnimi predpisi. Že pri manjši sodobni stanovanjski stavbi je torej potrebno dobro načrtovanje elektro omarice, pri večjih stavbah oziroma stavbah, kjer se skrbi za več avtomatizacije (inteligentne zgradbe), pa so elektro omarice in inštalacije pogosto izjemno zapletene. A nič ni tako zapleteno, da specializirano podjetje Andivi ne bi našlo kar najboljše rešitve.

Elektro omarice Andivi

Elektro omarice AndiviPodjetje Andivi, ki se ukvarja z visoko tehnološkimi sistemi avtomatizacije zgradb, vam nudi tudi popolno načrtovanje in izvedbo za elektro omarice. In ne le to, poskrbijo tudi za ustrezen krmilnik, ki vam uporabo stavbe še toliko bolj olajša.

Andivi skrbi za popolno izvedbo elektro omarice vse od načrtovanja do postavitve in končnega preizkusa delovanja, saj prevzame izdelavo elektro omarice v celoti. Pomaga vam s svetovanjem glede načrtovanja in ožičenja, poskrbi za samo konstruiranje in povezave vseh elementov, svoje delo pa zaključi šele takrat, ko je za njim uspešen zagon elektro omarice. Ker omarice ne povezujejo zgolj klasičnih elektro elementov, temveč tudi tiste, ki so značilni za avtomatično oziroma programirano delovanje pametnih stavb, poskrbijo tudi za to, da se v sistem poveže kakovosten in zmogljiv krmilnik. Z njim lahko nadzirate ogrevanje, hlajenje, razsvetljavo in tudi vse druge pametne funkcije zgradbe, ki jih želite uporabljati – tako zaradi udobja kot znižanja stroškov za porabo energije ter tudi zaradi varnosti.

Elektro omarice Andivi so izdelane iz kakovostnih materialov, ki so ognjevarni ter odporni na vlago, prav tako pa ne prihaja do sprememb pri nihanjih temperature. Celo pri najnižjih temperaturah vam jamčijo popolno obstojnost. V elektro omarice vgrajujejo zgolj komponente najboljših svetovnih proizvajalcev, kar dvigne kakovost na najvišji nivo. Poleg izvedbe poskrbijo tudi za preizkus oziroma zagon, ki vključuje popolno testiranje, to pa vam skupaj s certifikatom oziroma potrdilom omogoča, da gre vaša stavba v uporabo.

Krmilnik za enostavnejše upravljanje zgradbe

Kot smo že omenili, so sodobne zgradbe precej zapleteni sistemi, zato se je pri njih potrebno zanašati na sodobne tehnologije in avtomatizacijo, sicer bi bilo upravljanje preveč zahtevno. Priporoča se, da se v vsaki zgradbi poskrbi za krmilnik Andivi U-DDC s hkratno Modbus, BACnet in KNX povezavo. To je prostoprogramabilni krmilnik DDC, ki podpira Modbus, BACnet in KNX protokol. Z njim si zagotovite sodobno programiranje sistemov v stavbi ter brez težav upravljate ter spreminjate in shranjujete vse nastavitve, omogočeno pa vam je tudi daljinsko upravljanje. Krmilnik vam prav tako omogoča podporo za MySQL in MS SQL bazo podatkov.

Andivi Modbus krmilnik
Prosto programabilni U-DDC krmilnik za preprosto upravljanje objekta.

Krmilnik Andivi je najboljša rešitev za popoln nadzor tehnoloških sistemov v stavbi, največkrat pa se uporablja za regulacijo klimatskih naprav, toplotnih in hladilnih sistemov ter osvetljave. Krmilnik po vaši želji poskrbi tudi za vse ostalo, kar potrebujete.

Ker so sistemi v sodobnih zgradbah medsebojno pogosto odvisni oziroma spremembe pri enem vplivajo tudi na spremembe pri drugem, je najbolje, da se vsi načrtujejo istočasno, saj se tako lahko poskrbi za ustrezno zmogljiv in dovršen krmilnik ter elektro omarice, ki lahko podpirajo vse izbrane sisteme. Najboljši naslov za vse rešitve s področja avtomatskega upravljanja stavb pa je zagotovo Andivi.