Spletni portal za samske

Kje lahko samski spoznajo sorodno dušo?

Še kako zabavno je kje zunaj na pijači flirtati z osebo, ki nam je všeč, spoznavati nove prijatelje na različnih dogodkih, vendarle pa ni tako enostavno najti osebe, ki bi nam bila všeč do te mere, da bi se lahko razvilo kaj več. Samski ljudje se tako množično zatekajo na spletne strani in aplikacije za samske.

Na tisoče Slovenk in Slovencev na ta način išče svojega sanjskega partnerja in osebo, s katero bi delili življenje. Splet je med nas vnesel nek nov način dojemanja življenja in nam bistveno olajšal določene reči. Tudi spoznavanje in zmenke.

Prvi korak v svetu zmenkov

Nekoč je veljalo, da je moški tisti, ki naredi prvi korak na poti spoznavanja. Tudi takrat, ko je čas za prvi zmenek ali povabilo na kavo. Časi se spreminjajo in dandanes ni prav nič nenavadnega, če to stori ženska. Večkrat slišimo, da so moški tisti, ki lovijo, a ženske na koncu tiste, ki izberejo.

Prav zato ni nič posebnega, če na tovrstnih portalih, kot je npr. tudi ona-on.com, zasledimo, da ona išče njega. Cilj vseh samskih je, da bi karseda skrajšali svoje obdobje samskega stanu, a ne za vsako ceno. K sreči je na spletu dovolj »ponudbe«, torej samskih z istim ciljem.

Kje še lahko spoznamo sorodno dušo?

Res je, da je na spletu vse enostavnejše in hitreje, vendarle pa lahko naslednjega partnerja spoznamo tudi kje drugje. Morda v kinu, na koncertu, v nočnem baru ali na delovnem mestu. Vsekakor pa ne gre prezreti še ene zelo zanimive opcije, ki je prav tako na voljo.

To so posebej organizirani spoznavni dogodki za samske. Pozabite na mukotrpno sedenje za mizo in gledanje v oči neznancu ali neznanki. Na tovrstnih dogodkih se spoznava vse prej kot tako dolgočasno. Omislite si lahko plesni tečaj ali pa se udeležite zabavnega bowlinga ob klepetu, hrani in pijači.

Ste bolj aktivna oseba? Ni problema, tu so za vas aktivni dnevi spoznavanja. Pohodi, izleti v hribe in obiski romantičnih lokacij. Dober način spoznavanja za samske je tudi skupno martinovanje s kozarčkom rujnega, ki sprosti uvodno napetost.

Zmagujejo samozavestni in komunikativni

Dejstvo, mimo katerega ne moremo, je, da so v svetu samskih in spoznavanja najbolj uspešni tisti, ki izžarevajo samozavest in so dobri v komunikaciji. Tudi razgledanost je seveda ključnega pomena. Lahko bi rekli, da gre kar za neko konkurenčno prednost pred ostalimi.

Zadovoljni in samozavestni posamezniki
Največ možnosti imajo zadovoljne, samozavestne in komunikativne osebe.

Prav zato vidimo, da v tem svetu ne zmagujejo zgolj najlepši in najbolj postavni, pač pa navihani in zabavni. Še posebej je obema spoloma všeč, če ima partner smisel za humor. Ob njem se želijo počutiti zaželeni in varni. Urejenost je prav tako v vrhu seznama. Komunikacija mora biti spoštljiva, na drugi strani pa dovolj zanimiva, da ne pride do dolgčasa.

Najbolj odprti ljudje spoznajo največ ljudi. Prav od tod podatek, da so na zmenkih uspešnejši. Zadržanost v svetu samskih ni dobra popotnica kot tudi ne pomanjkanje smisla za humor in pogovor o tem, česa vse ne marate. Vsekakor pa ne omenjajte bivših partnerjev in tega, da samo vaša mama dobro kuha!