Close

Kmetijska mehanizacija po najbolj ugodnih cenah

Sodobna kmetijska mehanizacija, ki omogoča večjo proizvodnjo in storilnost na kmetijah, je danes nujna za vsakega kmeta, ki si želi od svoje kmetije ne le preživeti, temveč tudi živeti spodobno življenje brez pomanjkanja. Časi, ko je bilo možno delo opravljati ročno, so že davno minili, in razen, če se odločite za »butično« pridelavo za petične kupce, ki si želijo povsem ekološko pridelavo z ročnim delom od začetka do konca, z njim ne boste ustvarili dovolj, da bi pokrili svoje potrebe. Kar predstavljajte si, da bi še vedno ročno kosili in spravljali seno. Da bi ročno molzli, če imate v hlevu recimo trideset mlekaric. Ali da bi želi brez uporabe kombajna …

Krava
Si predstavljate, da bi morali 30 glav živine molzti ročno?

Res je, kmetijska mehanizacija je delo precej olajšala in kljub temu, da je na kmetiji vedno veliko dela, je to dandanes mnogo lažje kot nekoč. Kmetu ni potrebno več garati od zore do mraka in se že v mladih letih toliko nagarati, da je v srednjih letih popolnoma izčrpan in ga pričnejo predčasno mučiti najrazličnejše bolezni. Prav kmetijska mehanizacija mu tako pomaga do boljše kakovosti življenja, s tem pa tudi do boljšega zdravja.

Nova ali rabljena kmetijska mehanizacija?

Kmetijski oglasnik
Kmetijski oglasnik na spletni strani www.kmetijski.net!

Marsikdaj je potrebno kupiti povsem novo mehanizacijo, še zlasti, če želimo uveljavljati pravice do najrazličnejših subvencij, ki spodbujajo modernizacijo kmetij in na ta način povečanje kmetijske proizvodnje, da bi lahko država dosegla višjo stopnjo samooskrbe ter višjo kakovost pridelkov. Takrat je najbolje poiskati ponudbe pri podjetjih, ki se ukvarjajo z izdelavo, uvozom in prodajo mehanizacije, včasih pa ni odveč, če se pozanimamo o primerljivih ponudbah tudi v tujini – kar v času interneta dejansko ni težko, če obvladaš tuje jezike in si spreten pri iskanju med ponudbami na spletu. V kolikor kupujete brez finančne spodbude in boste morali plačati iz lastnega žepa, pa je vedno odlična rešitev rabljena kmetijska mehanizacija, ki jo lahko najdete tako v časopisih kot v dnevno sveži ponudbi kmetijskih oglasnikov, na primer na spletni strani www.kmetijski.net. Tam se oglasi redno osvežujejo, zato ponudbo, ki vas zanima, lahko opazite takoj, ko jo prodajalec odda.

Prednost nakupa rabljene mehanizacije je seveda predvsem v njeni ceni. Zakaj bi kupovali na primer nove vilice za prevoz bal, ko pa so rabljene povsem enako učinkovite? Zakaj bi kupili povsem nov plug, če delo enako dobro opravi rabljen? In zakaj bi kupili popolnoma nov traktor, ki ima nešteto funkcij, ki jih ne bi nikoli uporabili, ko pa lahko vse delo opravite tudi s starejšim modelom, ki vas ne bo tako udaril po žepu, da boste razmišljali, ali sploh še kmetovati ali pustiti, da se posestvo zaraste in se raje preseliti v blok v mestu ter se zaposliti v kakšni tovarni?

Rabljena kmetijska mehanizacija
Na voljo vam je rabljena kmetijska mehanizacija po ugodnih cenah.

Vsak kmet dobro ve, kdaj in kaj je treba kupiti novo oziroma kje novo pomeni tudi kvalitetnejše, in kje se to ne izplača. Rabljena kmetijska mehanizacija je pogosto prav tisto, kar potrebujete, da si olajšate delo, vendar zaradi tega ne izpraznite svoje denarnice do dna – vedno je treba pomisliti namreč tudi na to, kako hitro in v kakšni meri se vam lahko določen nakup amortizira.

© 2024 Razno.si. Vse pravice pridržane. | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.