Kuhinje Nobilia

Kuhinje Nobilia – funkcionalne in estetsko dovršene

Kaj imajo skupnega vrhunski dizajn, širok spekter barvnih kombinacij in vrhunska kakovost? Vse te lastnosti združujejo sodobne kuhinje Nobilia, ki si jih lahko ogledate v razstavnih salonih podjetja Il Ambienti ali v njihovih spletnih katalogih.

Podjetje Nobilia je največji proizvajalec kuhinj v Evropi, ta laskav naslov pa si je zaslužilo prav z neprestanim vlaganjem v kakovost in odličnost izdelkov. Zanimiv je tudi podatek, da v obratih podjetja dnevno proizvedejo kar 3000 kuhinj. Kuhinje Nobilia so tako edinstvene, kot je edinstven vaš okus.

Kuhinje Nobilia – ko za svoj denar dobite največ

Omenili smo že, da podjetje neprestano vlaga v odličnost izdelkov, prav tako pa skrbi tudi za stalen razvoj. Razvojni oddelek namreč noč in dan premišljuje, kako bi lahko ugodil željam in potrebam svojih strank. Tako luč sveta vedno znova zagledajo novi in novi izdelki, ki so v skladu z sodobnimi trendi in najnovejšo tehnologijo.

Sam proces proizvodnje je na najvišji stopnji avtomatizacije, zaposleni pa skrbijo za to, da stroji pravilno delujejo ter da kakovost ostaja na vrhunski ravni. Zaradi avtomatiziranega postopka je tudi cena kuhinj kljub kakovosti primerna za vsak žep.

  • Kuhinja Nobilia Laser

Kuhinje Nobilia so prve med tako imenovanimi brezročajnimi kuhinjami. Pohvalijo se lahko tudi s tem, da so kot prve dobile ličnice Touch. Zaradi omenjenih značilnosti se kuhinjo Nobilia zelo enostavno vzdržuje, saj ni težav s puščanjem prstnih odtisov.

Poleg naštetega pa se kuhinje Nobilia lahko pohvalijo še s tem, da imajo okovje vrhunskih proizvajalcev Hettich in Blum. Takšno okovje poskrbi za to, da vrata in predali tečejo gladko, zvok pri odpiranju in zapiranju pa je skoraj neslišen.

Kuhinje Nobilia so izdelane po meri strank

Prav vsaka kuhinja je unikatna, njena proizvodnja pa se začne šele po tem, ko v tovarni dobijo naročilo kupca. Tako lahko upoštevajo unikatne želje prav vsakega naročnika, saj je okusov prav toliko, kolikor je različnih ljudi.

Dodatna dobra novica se skriva v tem, da so vam na voljo tudi predelave. Seveda v primeru, če kljub široki ponudbi ne boste našli primernih elementov za svojo kuhinjo.

Kaj pa hitrost dobave?

Če ste ob vsem napisanem pomislili, da se na kuhinje Nobilia zaradi vseh prednosti čaka (pre)dolgo, ste se pošteno zmotili. Proizvodnja je namreč precizno načrtovana in svojo kuhinjo boste dobili v roku, za katerega ste se dogovorili ob naročilu. Dobava je hitra, prav tako pa je hitro tudi reševanje redkih reklamacij.

Vabimo vas, da obiščete spletno stran podjetja Il Ambienti in si izberete kuhinjo Nobilia po svoji meri.