Montažne hiše vedno znova presenečajo

Ste si tudi vi zaželeli lasten dom in razmišljate o tem, kakšna bi bila lahko vaša hiša? Zagotovo ste si v mislih ustvarili kar nekaj sanjskih različic, pri katerih pa se pogosto zatakne. Ali gre za hišo, ki je preveč sanjska, da bi jo bilo mogoče dejansko uresničiti, ali pa vam to onemogočajo finance. Vendar ne gre obupavati: prelistajte nekaj katalogov ali spletne strani, na katerih so na voljo montažne hiše, in ugotovili boste, da je njihova podoba pogosto precej presenetljiva. V pozitivnem smislu!

Kot igra s kockami …

Izbira montažne hiše je za marsikoga izjemno prijetna, saj nekoliko spominja na hišo s kockami. Izbrati je treba površino, število etaž, vrsto strehe, število spalnic … Vse te elemente se združuje, dodaja in odstranjuje, dokler nazadnje ne ustvarimo hiše, ki nam popolnoma ustreza in nas zadovolji tako glede razporeditve kot videza.

In kakšen je videz montažnih hiš? Če ste bili doslej mnenja, da so montažne hiše večinoma majhne pritlične hišice, ki niso nič posebnega in so tudi po videzu popolna klasika, se pošteno motite. Pokukajte na spletno stran www.rihter.si in si med že izvedenimi projekti poglejte, kaj vse so ustvarili. Hiše, ki so sodobnega videza, dopolnjujejo namreč tudi arhitekturne mojstrovine, ki se znajdejo v marsikateri reviji o arhitekturi in interierjih, saj so povsem v skladu s trendi, obenem pa nudijo pravo estetsko razkošje.

  • Montažna hiša Celje

In ko se nagledate … Potem je čas, da si pričnete svojo sanjsko hišico sestavljati povsem od začetka, kajti gotovo niste pomislili na vse možnosti, ki vam jih dejansko ponuja montažna gradnja.

Glavne prednosti montažne hiše

Če se odločite za montažno hišo, ste lahko prepričani, da boste imeli z gradnjo kar najmanj dela, kajti proizvajalec bo uredil vse potrebne papirje za gradnjo, vam pomagal pri urejanju financiranja, poleg tega pa vam lahko ponudi še popolno gradnjo na ključ. Hiška bo gotova kot bi mignil, vi pa jo boste morali zgolj še opremiti.