Najbolj ugodni lasni podaljški kar na spletu

Lasne podaljške uporabljam že kakšnih šest let in v tem času so se na moj videz že vsi tako privadili, da niti pomislijo ne več, da so bili moji lasje nekoč precej krajši in so dejansko dobili svojo dolžino kar preko noči. Moram priznati, da so bili takrat nekateri kar šokirani, ko so me prvič videli, hkrati pa so bili navdušeni. Marsikdo namreč sploh ni vedel, da se lahko lasni podaljški namestijo tako neopazno!

Po šestih letih imam s podaljški seveda že toliko izkušenj, da mi ti ne povzročajo več prav nobenih težav in vprašanj. Na začetku sem se seveda spraševala, kako si bom umivala lase, kako si jih bom barvala, kaj se bo s podaljški naredilo poleti, ko bodo izpostavljeni soncu in morju … Zdaj si z vsem tem nič več ne belim glave, prav tako pa nič več ne kompliciram z namestitvijo oziroma s prestavljanjem podaljškov. Ko je treba poskrbeti za pritrjevanje višje k lasišču, pokličem kar mamo, ki se je v tem času tudi že naučila, kako poskrbeti za vse.

Lasni podaljškiKer so lasni podaljški v frizerskih salonih včasih zelo dragi, si jih naročam kar sama. Uporabljam spletno stran http://www.lasni-podaljski.si/, kjer sem se že naučila, kateri odtenek izbrati, da se popolnoma sklada z mojo barvo las, ter katero dolžino. Kadar je potrebno dodati nekaj novih pramenov, torej ni nobenih težav. In ne le, da je dostava hitra in so podaljški cenovno ugodni, temveč mi kot redni stranki včasih še kaj priložijo ali mi dajo še dodaten popust. Tako sem pred poletjem ob svojem naročilu prejela še nekaj clip on lasnih podaljškov v zanimivi ognjeno rdeči barvi, ki sem jih seveda takoj uporabila. Bili so odlična popestritev za poletje. Sedaj pa razmišljam o tem, da bi se tudi sicer odločila za pramene. Če imaš zadnjih šest let vedno karamelno blond barvo las, potem ni nič nenavadnega, če te zamika, da bi jo malo popestril. A ne z ognjeno rdečo – tokrat imam v mislih bakreno oranžno.