Pripravite najboljše praznovanje rojstnega dne!

Kje boste organizirali praznovanje rojstnega dne? Pomislite na najboljše in najbolj prijetne zabave rojstnih dni doslej. Gotovo vam je ostala kakšna v še posebej dobrem spominu, pa naj je bila vaša ali od prijateljev. To je vedno odlično izhodišče in morda velja rojstnodnevno praznovanje tam ponoviti. Če vam idej primanjkuje, pa smo za vas našli nekaj predlogov oziroma izjemnih izkušenj drugih, ki so ravno tako odlične.

Kje ste doživeli najboljše praznovanje rojstnega dne?

Ana iz Ljubljane nam je povedala: »Nikoli nisem bila za velika praznovanja, ker imamo doma za hišo vrt, pa svoje prijatelje najraje povabim kar tja. Običajno imamo piknik, na katerem pečemo na žaru. Tudi otroka imata rojstni dan poleti, zato tja povabimo tudi njihove prijatelje, pri čemer pa vedno poskrbimo, da je piknik tematski. Enkrat gusarski, drugič vilinski, tako da je praznovanje rojstnega dne vselej nekaj posebnega. Animatorjev za otroke ne najemamo, saj imajo z gugalnico, trampolinom in peskovnikom povsem dovolj dela.«
Tematsko praznovanje
Ana: »Rojstni dan običajno praznujemo kar na vrtu – kot piknik.«
»Za moj petdeseti rojstni dan so me presenetili gasilci,« nam je povedal Domen. »Enkrat sem v hecu dejal, da sem v mladih letih počel prav vse, edino gasilec pa nisem bil nikoli, in moja žena se je prav zato odločila za takšno presenečenje. Naenkrat je na dvorišče s sireno pripeljal tovornjak, in potem smo razvili cevi in se zabavali z gasilskimi igrami. Bilo je nepozabno.« »Ženo sem za rojstni dan peljal v hribe, in ko sva prišla do planinske koče, jo je tam pričakala množica prijateljev. Presenečenje je bilo popolno. Že res, da smo jedli joto, a druženje je bilo zares prijetno in to praznovanje rojstnega dne nama bo za vedno ostalo v spominu,« je svojo izkušnjo povedal Klemen. Bowling Club SpiderKaj pa otroci? Povprašali smo malo Tajo. »Mene in prijatelje je mami peljala v Bowling Center Spider. Imela sem torto za princeske,« je povedala, njena mami Sonja pa je dodala, da so se hči in prijatelji zabavali na bowlingu v ljubljanskem Tivoliju. Tam so poskrbeli tako za bowling kot pice, čudovito torto in tudi animatorja, ki je bil več kot potreben, saj je bilo na praznovanju kar dvanajst otrok, ki jih sama zagotovo ne bi uspela dovolj zabavati.

Klasika ali presenečenja?

Kadar vam praznovanje rojstnega dne organizirajo drugi in vas s praznovanjem presenetijo, torej gotovo lahko računate tudi na kaj takšnega, na kar niste sami niti pomislili. Če goste vabite sami, pa ravno tako velja pomisliti na to, da bo dogajanje povsem zanimivo. Dokler ste aktivni in v formi, bi bilo škoda, da praznovanje rojstnega dne poteka ob kosilu v gostilni, kjer vsi zgolj sedijo. Omenjena možnost praznovanja na bowlingu je vsekakor odlična tako za odrasle kot otroke (za več informacij pokukajte na https://www.bowling-spider.si/praznovanje-rojstnega-dne/), poleg te pa vam je na voljo še kup drugih zanimivih aktivnosti, kjer se ravno tako lahko praznuje tako, da se hkrati zabavate in razgibate.
Rojstni dan – bowling
Na bowlingu lahko rojstni dan praznujejo tako otroci kot odrasli.
Povabite prijatelje na vožnjo s kanuji, na nogomet, na plezanje in podobno, pa zagotovo ne bo nikomur dolgčas. Vaše praznovanje rojstnega dne si bodo za dolgo zapomnili, saj bodo na njem doživeli nekaj novega, kar zagotovo prekaša klasično sedenje ob nedeljskem kosilu.