Oprema za kozmetične salone – vse na enem mestu

Imate kozmetični salon, pa vas jezi, da morate opremo in potrošni material naročati na različnih naslovih? Sedaj to ni več potrebno, kajti podjetje Imprim poskrbi za vse. Pri njih so vam na voljo aparati, mize in vsa druga oprema za kozmetične salone, oprema za frizerske salone, ter tudi ves drobni material, ki ga potrebujete za nudenje svojih storitev. Edino, kar boste poslej naročali drugje, je kozmetika, vse ostalo pa vam bo dostavilo podjetje Imprim iz Maribora, ki se lahko pohvali z vrhunsko kakovostjo, hitro dostavo, najboljšimi cenami in tudi ugodnimi plačilnimi pogoji.

Oprema za kozmetične salone od A do Ž

Imprim je celovit zastopnik, ki ima bogato ponudbo naprav za nego obraza in telesa, za manikuro in pedikuro, pa tudi za frizerstvo, hkrati pa ponuja še pohištvo (stole, mize, umivalnike), drobno orodje in potrošni material. Kadar natanko veste, kaj potrebujete, se lahko oprema za kozmetične salone naroči kar preko spleta, sicer pa ste vabljeni v njihov razstavni salon, kjer imajo na ogled kar nekaj opreme, ki jo lahko tudi preizkusite. Vse vam bodo podrobno predstavili in vam pred nakupom tudi svetovali. Nenazadnje oprema za kozmetične salone ni poceni, zato se izplača kupiti tisto, ki je za vaše potrebe najbolj optimalna. Pri Imprimu se bodo potrudili, da bo tudi zares tako.

  • Aparat za limfno drenažo

Kaj sestavlja njihovo ponudbo? Njihova oprema za kozmetične salone se deli na aparate za nego obraza, aparate za nego telesa, vse za pedikuro in manikuro ter mize. Za nego obraza lahko izberete IPL laserje, kozmetične stolpe, kisikovo terapijo, diamantni piling, radiofrekvenco, ultrazvok in še marsikaj drugega. Pri negi telesa so vam na voljo naprave za kriolipolizo, kavitacijo, elektrostimulacijo, limfno drenažo, body shape in še marsikaj. Na področju manikure in pedikure zagotavljajo strojčke in orodja, stole, sterilizatorje, kovčke in druge potrebščine, pri nudenju masaž pa vas bo gotovo presenetila njihova ponudba kakovostnih masažnih miz.

Tudi bolj drobna oprema za kozmetične salone vam je na voljo: vapozoni, lupe, sterilizatorji, vse za depilacijo, papirnate podloge in prevleke …

Če iščete zanesljivega dobavitelja, ki poskrbi za hitro dostavo in vam za vse aparate nudi tudi hiter lastni servis, potem je Imprim zagotovo najboljša rešitev. Nikoli več vam ne bo treba iskati te ali one potrebščine ali materiala oziroma razmišljati, kje bi po ugodni ceni kupili novo napravo in z njo zamenjali staro, že iztrošeno. Imprim zagotavlja, da se vsa oprema za kozmetične salone najde na enem mestu.