Mobilni telefon Samsung Galaxy S20 Ultra

Za sproščeno uporabo mobilnega telefona

Če kaj, potem je mobilni telefon ves čas nekje v naši bližini. Ali v roki, na mizi, morda na armaturni plošči avtomobila. V vsakem trenutku nanj prežijo različne nevarnosti, poškodbe telefonov pa so hkrati pogoste in tudi cenovno precej boleče.

Ne glede na to, ali gre za padec iz roke, zdrs z armaturne plošče ali morda za udarec ob kakšen trši predmet, se bo to vsekakor poznalo nekje na ohišju ali zaslonu mobilnega telefona. Že sam pogled na manjšo prasko je lahko izredno boleč, da ne govorimo o morebitnem razbitem ali celo nedelujočem zaslonu.

Zaščitite svoj Samsung!

Pametni telefoni Samsung vsekakor sodijo med tiste najdražje, zato poškodba takšne naprave še močneje boli. To se občuti tudi v denarnici, zato je povsem na mestu, da si pomagate z ovitki za Samsung. Ti so cenovno ugodni, raznoliki in na voljo za praktično vse modele te znamke.

Ovitki Soft gel TPU za Samsung Galaxy S20

S kakovostnim ovitkom, kakršnega boste brez dvoma našli zase v spletni trgovini ilovemobi.si, boste učinkovito zaščitili ohišje svojega mobilnega telefona. Ob tem pa boste zlahka poskrbeli še za malce živahnosti in izbrali katerega od pisanih vzorcev, ki so prav tako na voljo.

Zaščita celotnega telefona

Priporočljivo je, da se mobilni telefon v celoti zaščiti. To lahko storite tako, da poleg ovitka za telefon uporabite še samolepilno zaščitno folijo za zaslon, kateri boste še kako hvaležni v primeru, da bi vam naprava padla po tleh. Lahko pa si za celotno zaščito omislite tudi etui ali torbico za vaš Samsung telefon.

Preklopni etuiji za Samsung Galaxy Note 10 Lite

Na ta način boste napravo zavarovali z vseh strani, določeni modeli etuijev pa omogočajo tudi nekaj prostora za kakšno kreditno kartico, osebni dokument ali kak bankovec, ki vedno pride prav. Že stari starši so nas učili, da je bolje zavarovati kot zdraviti, in tudi v tem primeru seveda ni nič drugače. Uporabljajte svoj mobilni telefon brez skrbi!