WordPress spletna stran

Zakaj spletno stran izdelati v sistemu WordPress?

Tokrat se bomo posvetili vprašanju iz naslova in preverili, zakaj je izdelava spletne strani v sistemu WordPress tudi za vas morda najboljša odločitev. Najprej omenimo, da gre pri omenjeni platformi za eno najbolj priljubljenih na svetu in jo uporablja približno 15 % vseh spletnih strani, ki sodijo med TOP 100 najbolj obiskanih na svetu.

Spodaj smo za vas pripravili nekaj ključnih razlogov, zakaj spletno stran izdelati v sistemu WordPress. Ali ste vedeli, da ta hip na spletu kar 35 % vseh spletnih strani poganja prav omenjena platforma – WordPress?

1. Ker je cenovno ugodno

Izdelava spletnih strani v WordPressu je cenovno zagotovo ena najbolj ugodnih opcij na trgu. Če upoštevamo, da ste poskrbeli za spletno gostovanje in domeno, potrebujete le še okoli 50 € za profesionalno grafično predlogo in že se lahko lotite dela.

WordPress grafične predloge
Mnoge cenovno ugodne WordPress grafične predloge so na voljo na ThemeForest.net.

Po drugi strani pa, če tega ne znate oziroma ne želite uporabiti vnaprej pripravljene grafične predloge, tudi strošek izdelave pri kateri od spletnih agencij ne bo previsok.

2. Ker so na voljo številne razširitve

Na trgu obstaja kopica najrazličnejših vtičnikov za WordPress, s pomočjo katerih je možno narediti praktično vse. Tudi v primeru kakšnih posebnih želja je mogoče vtičnike predelati ali pa sprogramirati povsem unikatne. V veliki večini vam bodo sicer povsem zadostovali že brezplačni, ki jih je na spletu malo morje.

3. Ker je sistem prijazen za uporabo

WordPress je nadvse prijazen za uporabnika. Administracija spletne strani je izjemno enostavna, kar pomeni, da ne boste imeli nobenih težav pri urejanju in kreiranju spletnih vsebin. Uporabniški vmesnik je zelo podoben klasičnemu Wordu, ki ga zagotovo že obvladate.

4. Ker je strokovna pomoč na dosegu roke

V primeru, da vam vseeno ne bi šlo ali pa bi vam enostavno zmanjkalo časa za administracijo, boste na spletu zlahka našli spletno agencijo, ki vam bo pri tem pomagala.

Izdelava WordPress strani Primoss

V podjetju Primoss tako lahko naročite izdelavo spletne strani WordPress »na ključ«, ali pa se z njimi dogovorite za ugodno redno vzdrževanje spletne strani. Če iščete zanesljivega partnerja na področju spleta, preverite njihovo ponudbo in jih kontaktirajte.