Kamera GoPro HERO7

Zakaj kupiti kamero GoPro HERO7?

Sodobna tehnologija nas razveseljuje z vsem mogočim, kar lahko uporabljamo tudi v prostem času ter seveda pri resnejšem delu. Med številnimi izdelki, ki so v današnjem času na dosegu skorajda vsem, so tudi zelo kakovostne kamere, s katerimi lahko naredimo izjemne posnetke. Pri izbiri take naprave pa ima zagotovo pomembno vlogo njen proizvajalec. Asociacija na ene izmed najboljših in najsodobnejših kamer je vsekakor blagovna znamka GoPro.

GoPro HERO7 Black
GoPro HERO7 Black z napredno HyperSmooth stabilizacijo.

Specialist za kamere GoPro je 30. septembra 2018 na prodajne police postavil novo kamero GoPro HERO7, ki je na prvi pogled skoraj povsem enaka kot njena predhodnica GoPro HERO6. V resnici pa je nova kamera veliko več kot prejšnja. In to vam bomo poskušali dokazati v nadaljevanju. Vsa predstavljena dejstva so tudi odlični argumenti, zakaj se vam splača kupiti moderno in trenutno eno izmed najbolj izpopolnjenih kamer na trgu.

V čem se GoPro HERO7 razlikuje od HERO6?

Kamera HERO7 omogoča večji dinamični razpon, hitrejše delovanje, boljši zvok in naprednejši način snemanja. Prav tako se odlikuje po HyperSmooth stabilizaciji. Navdušenci socialnih omrežij se bodo razveselili možnosti Share to your Story, ki omogoča, da lahko svoj video posnetek delite kar v živo.

Lastnosti kamere GoPro HERO7

Z uporabno funkcijo boste lahko uživali v popolnem nadzoru s preprostimi glasovnimi ukazi, saj kamera vsebuje glasovni nadzor. 2-palčni ekran na dotik vam bo omogočal, da boste pregledovali in predvajali svoje posnetke, spreminjali nastavitve in urejali posnetke.

Najnovejša različica kamer GoPro se ponaša z robustno in vodoodporno vzdržljivo zasnovo. Imeli boste dobro kontrolo nad njeno uporabo, saj vsebuje le en gumb. Torej boste s samo enim pritiskom na gumb kamero prižgali in že začeli s snemanjem. Kamera zajema tudi vse gladke stabilizirane posnetke na vseh GoPro dodatkih. GoPro dodatki za kamero so na trgu na razpolago v več kot tridesetih različicah.

GoPro dodatki
Najrazličnejši GoPro dodatki in nastavki so na voljo v spletni trgovini GoSport.si.

Z najmodernejšo kamero lahko dostopate in delite svoje posnetke od kjer koli in kadar koli. Z GoPro naročnino namreč vse posnetke in fotografije lahko prenesete neposredno v oblak. Od tam pa potem vse pregledujete, urejate in delite na povsem enostaven način.

RAW fotografije pri urejanju omogočajo veliko fleksibilnost, in sicer s pomočjo naprednih programov za urejanje slikovnega materiala. WDR-fotografski način pa zajema dodane detajle v svetlih tonih in sencah. Na ekranu kamere lahko nastavljate fine nastavitve osvetljevanja, ki je še kako pomembno za odličen izdelek.

Vsi posnetki in fotografije bodo s kamero GoPro HERO7 lahko zapisani tudi z GPS koordinatami. 5 GHz Wi-fi brezžična povezava pa vam bo omogočala kar do trikrat hitrejše prenašanje podatkov.

Kamera se na ogled postavi tudi na spletu

Ker vas je začetna predstavitev o kakovostni kameri verjetno premamila in bi opisano kamero zagotovo želeli imeti tudi vi, je najbolje, da si jo pogledate še od bliže. Za to vam ni potrebno obiskovati trgovin, ampak do primernega gradiva lahko dostopate kar od doma. Na spletu boste brez težav našli primero spletno trgovino, ki vam kamero ponuja po dostopni ceni. Svetujemo vam, da si ogledate tudi spodnji video posnetek, kjer boste o priljubljeni kameri izvedeli še marsikaj več.

Če o kameri GoPro HERO7 želite izvedeti še več, je odličen vir Wikipedia, seveda pa ne spreglejte tudi uradne strani GoPro. Za konec pa naj vam zaželimo še veliko prijetnih trenutkov pri lovljenju čudovitih posnetkov v objektiv kamere.